Skip to content

3DTUIN Designer

Ontwerpsoftware voor de hoveniersbranche

3DTUIN Designer

Eenvoudig in gebruik en professioneel in resultaat. Met dit 3D tuinontwerp programma brengt u het ontwerp tot leven. De prachtige 3D weergave laat een onvergetelijke indruk achter bij uw klant.

"Dankzij 3DTUIN Designer win ik wel eens van collega’s ondanks een hogere prijs. De indrukwekkende presentatie mogelijkheden van de 3D tuinontwerpsoftware overtuigen al in het voortraject.”
Henk Nijland
Hovenier, Vechtdalgroen

Realistisch ontwerpen

Eenvoudig schakelen tussen 2D en 3D weergave? Experimenteren met hoogte en vormen? 

Wat dacht u bijvoorbeeld van een realistische impressie van het ontwerp in ieder jaargetijde, met seizoen en leeftijdsimulatie voor planten?

3DTUIN Designer biedt al deze mogelijkheden en is standaard uitgerust met uitgebreide planten-, meubel- en stenenbibliotheken van toonaangevende leveranciers.

Na slechts een dag training kunt u zelfstandig prachtige ontwerpen te maken. Op deze manier bent u als moderne hovenier of tuinontwerper klaar voor de toekomst!

Introductie

"Gesselgroen is een modern hoveniersbedrijf dat zich sinds 2003 richt op ontwerp en aanleg van tuinen voor particulieren en bedrijven. Presenteren met 3DTUIN Designer geeft een aanzienlijke verhoging van het scoringspercentage van een aanvraag en garandeert vrijwel altijd een verhoging van de orderwaarde. Als je veel met 3DTUIN Designer werkt, kun je in een middag een complete presentatie maken. Het pakket is daardoor een waardevolle aanvulling binnen het bedrijf, zowel visueel, financieel als projectmatig."
Gessel Groen

Professionaliteit

Creëer exclusieve tuinontwerpen, wandel samen met klanten door hun virtuele tuin en presenteer het ontwerp. Verwerk nieuwe ideeën en bekijk direct het resultaat. Zet uw tuinontwerp gemakkelijk om in een 3D film voor een onvergetelijke indruk. Beleef het ontwerp nog voor de eerste schep de grond in gaat.

De voordelen van 3DTUIN Designer

Enkele bedrijven die gebruik maken van 3DTUIN Designer

"Het ontwerpen en verkopen van tuinen wordt door middel van 3DTUIN Designer een stuk gemakkelijker."
Wouter Bos
Bos Hoveniers

Systeemeisen

Om optimaal te kunnen werken met de designersoftware van TSD, is het van belang dat uw systeem goed aansluit op het gewenste gebruik. Een complex ontwerp met bijv. een park voorzien van waterpartijen, vraagt meer van uw systeem dan een basis ontwerp van een kleine achtertuin.

Voor advies en vragen over benodigde hardware kunt u altijd contact met ons opnemen.

Nieuws

3DTUIN Designer proberen?

Maak gebruik van de demo versie en ervaar zelf alle voordelen. Noteer uw gegevens, dan nemen wij contact met u op.